17/18-01-2015 LK acro Den Bosch

Olympia opent acroseizoen goed tijdens LK in Den Bosch
 

Op zaterdag 17 januari en zondag 18 januari hebben de eerste acrowedstrijden van dit seizoen plaatsgevonden. Het Limburgs Kampioenschap werd gehouden in Den Bosch. Ook de Brabantse en Zeeuwse teams kwamen hier in actie, zodat de gymnasten en trainers kunnen zien waar ze op dit moment binnen de regio Zuid staan. Olympia Landgraaf was present met zes teams.

 

Zaterdagmorgen kwam het senioren E-duo Danee Daniels en Bryony Robinson in actie. Voor deze meiden was het extra spannend aangezien dit hun eerste wedstrijd was, waarmee zij meteen een gouden medaille behaalden. ‘s Middags was het de beurt aan het senioren E-trio Esmee Bonten, Verena Franck en Jenny Gillessen. Door een fout in het eerste element, was een podiumplek helaas niet meer haalbaar en moesten ze genoegen nemen met een 6e plek. Het E-juniorentrio bestaande uit Mila te Lam, Amber Heijnen en Sanne Koch liet een super oefening zien, waarmee ze een knappe tweede plek behaalden. De E-junioren Darja Koullen en Senna Aussems lieten in hun tweede wedstrijdseizoen een mooie oefening zien. Goed voor een gouden medaille, waarmee ze de concurrenten bijna een punt achter zich lieten.
 

Op zondag mochten de C-teams hun kunnen tonen. Jessica Paulus, Carmen Houben en Renée Hamers lieten een goede tempo-oefening zien.  De balansoefening, waarin de meiden met een nieuwe choreografie voor de dag kwamen en straalden in hun prachtige nieuwe turnpakjes verliep helaas niet vlekkeloos. Toch streden de meiden voor wat ze waard waren en behaalden hierdoor een mooie zilveren medaille, daarmee de teams uit Schinnen en Echt ver achter zich latend. Mechel Borjans, Roos Theunissen en Tessa Koch lieten vervolgens twee stabiele oefeningen zien waarbij zij hun clubgenoten voorbij gingen in de score en de gouden medaille kregen omgehangen. Het was een prima wedstrijdweekend voor de acro-afdeling van Olympia Landgraaf. Met tevreden gezichten en vele medailles keerden de gymnasten, trainers en ouders weer terug naar Landgraaf. 
 
Carmen Houben, Renée Hamers, Jessica Paulus, Mechel Borjans, Tessa Koch en Roos Theunissen van Olympia, winnaar van de zilveren en gouden medaille.

inhoud ©2006 G.V. Olympia Landgraaf :: ontwikkeld door Good Advice IT
test