18-01-2015 LK toestelturnen Oirsbeek
Prijzencircus voor toestelturners Olympia tijdens Limburgs Kampioenschap
 
Olympia heeft afgelopen zondag 18 januari met 10 gymnasten deelgenomen aan het Limburgs Kampioenschap toestelturnen, georganiseerd door SVO Schinnen. De resultaten van deze wedstrijd worden meegenomen naar de tweede en tevens finalewedstrijd in maart. 
 
Stijn van Vliet en Mika Doveren

 

Mika Doveren en Stijn van Vliet mochten de spits afbijten in de benjamin klasse. Beiden stonden voor het eerst op een LK, waarbij Mika meteen beslag legde op een fraaie bronzen medaille en Stijn met een gouden medaille de eerste plaats opeiste. Ook Mitch Borjans en Sem Vasmeer gingen de strijd met hun leeftijdgenoten aan, maar moesten genoegen nemen met een vierde en vijfde plek. Tygo Visser wist in zijn klasse met een strakke oefening beslag te leggen op een mooie derde plaats.

 

Tygo Visser
 
Dion Swaalf

 

Floris van Vliet en Dion Swaalf moesten aantreden in de lastige jeugd/junioren klasse. Ondanks blaren op zijn hand wist Floris genoeg punten bij elkaar te turnen voor een vierde plek. Dion deed het iets beter en verdiende hiermee een bronzen medaille. De laatste gymnasten waren Freek Regtop en Lukas Müller, uitkomend in de 4e divisie waarbij 6 onderdelen geturnd moeten worden. Met mooie oefeningen van beide gymnasten was het spannend wachten op de uitslag: een derde plaats voor Lukas. Freek deed hier een schep bovenop en wist het turngoud binnen te halen voor Olympia.

 

Freek Regtop en Lukas Müller

  
Alle gymnasten en de trainers gingen met tevreden gezichten, diploma’s en maar liefst 6 medailles terug naar Landgraaf.
 
inhoud ©2006 G.V. Olympia Landgraaf :: ontwikkeld door Good Advice IT
test