01-03-2015 MTT bij Terwaerden

Een gezellig en succesvol Meisjes Turn Toernooi voor onze recreanten 
   
Turnvereniging PHDES was deze keer aan de beurt om een Meisjes Turn Toernooi te organiseren. De wedstrijd vond zondag 1 maart plaats in sporthal Terwaerden en vanuit alle windstreken waren de turnverenigingen gekomen: Wilhelmina Bocholtz, Balans Kerkrade, SVE Eijgelshoven, Albatros Nuth, GV Olympia Landgraaf en natuurlijk de organiserende vereniging PHDES uit Landgraaf zelf.

 
 

 
De wedstrijd werd druk bezocht door ouders, opa’s en oma’s. Vanuit Olympia hebben we met zeven groepen deelgenomen aan deze gezellige wedstrijd. De groepen waren ingedeeld in de leeftijdsklassen 6/7 jaar, 8/9 jaar en 12/16 jaar.
 
Het was niet alleen een gezellige, maar ook een succesvolle wedstrijd voor Olympia. We hebben maar liefst 8 medailles behaald met onze groepen.
 
In de leeftijdsgroep 6/7 jaar hebben we een eerste en een derde plaats behaald op het onderdeel lange mat. En op minitrampoline presteerden de meisjes zelfs nog beter met een gouden en zilveren medaille. 
Ook de leeftijdsgroep 8/9 jaar bleef niet achter en haalde een fraaie derde plaats op het onderdeel lange mat en een zilveren plek op minitrampoline. 
Natuurlijk kon onze groep van 12/16 jaar niet achterblijven. Hun oefeningen waren dan ook  goed voor een gouden medaille op lange mat en een fraaie zilveren plek op minitrampoline. 
  

 
Overbodig om te melden dat de leiding met een super trots gevoel terugkijkt op de prachtige prestaties van de kinderen tijdens dit MTT.
inhoud ©2006 G.V. Olympia Landgraaf :: ontwikkeld door Good Advice IT
test