Feniks
In de jaren 90 hebben we onze showgroep opgestart, 'Feniks' genaamd. Zoals de vogel uit de oude Griekse mythologie is deze vogel het symbool voor wedergeboorte. Een nieuwe formule die naar voren brengt dat een demonstratie een show moet zijn, die aansluit op de wensen van de toeschouwers van nu. Ingrediënten zoals: kostuums, licht, geluid en choreografie vormen de basis voor een spectaculair gymnastisch optreden.

We hebben met deze show verschillende plaatsen in Nederland en daarbuiten bezocht. Zo zijn we in München geweest, waar we voor 11.000 betalende toeschouwers onze show hebben laten zien. We hebben daarnaast ook tijdens de Nederlandse Gymnaestrada in Eindhoven de opening verzorgd. Ook zijn we in Oostenrijk geweest tijdens het derde Eurogymfestival om ook daar acte de presence te geven. Sportief hoogtepunt was het verzorgen van telkens twee optredens tijdens het Unive Gymgala in Zwolle, Den Bosch en Amsterdam samen met tal van Europese, wereld- en Olympische kampioenen. Deze optredens werden meteen gevolgd door een bezoek aan Deinze in verband met deelname aan de Leijestreekcup. Organiserende vereniging Sportac Deinze is vaste gast tijdens het door ons een keer per vier jaar georganiseerde Inter Turn Gala.

Wilt U meer informatie over onder demonstratiegroep Feniks of heeft U verder vragen omtrent onze vereniging of activiteiten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen
inhoud ©2006 G.V. Olympia Landgraaf :: ontwikkeld door Good Advice IT
test