Afdelingen : showgroep Feniks
Afdelingen Lestijden Contributie
Showgroep Feniks – voor leden vanaf 6 jaar 
Bijzonder aantrekkelijk is het dat veel acrogymnasten de kans geboden wordt deel uit te maken van de showgroep 'Feniks', die middels prachtige shows inmiddels landelijke en internationale bekendheid heeft gekregen door hun prachtig uitgevoerde, oogstrelende oefeningen, ontwikkeld door professionele choreografen en ingestudeerd door de gediplomeerde leiding. 
Door elementen van groepsspringen, jazzdans en acrogym te combineren en het showeffect extra te onderstrepen middels een uitgekiende combinatie van choreografie, kleding, licht en geluid is de showgroep Feniks inmiddels uitgegroeid tot het boegbeeld van de vereniging. Geen wonder dat de acrogymnasten hun uiterste best doen lid te worden van deze prestigieuze groep en dat ook zo lang mogelijk te blijven. 
Het is goed om zich te realiseren dat het hoge niveau van de showgroep alleen mogelijk geworden is door een brede basis te koesteren en iedereen de kans te geven door te groeien tot dat niveau dat aansluit bij de mogelijkheden van ieder individu. De showgroep treedt regelmatig op in binnen- en buitenland, waarbij de toeschouwers telkens weer dolenthousiast reageren op de gracieuze en perfect uitgevoerde shows.

 

 

 

.............................................................
 

inhoud ©2006 G.V. Olympia Landgraaf :: ontwikkeld door Good Advice IT
test