Sponsorkliks

Met SponsorKliks kun je een financiële bijdrage leveren aan Gymnastiekvereniging Olympia, zonder dat het je een cent extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en Gymnastiekvereniging Olympia ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Plus, Booking.com, Center Parcs, Media  Markt, Otto, Hema, Greetz, Kleertjes.com en Action mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Gymnastiekvereniging Olympia. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Gymnastiekvereniging Olympia ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Gymnastiekvereniging Olympia Landgraaf. Voor jou een kleine moeite, voor Gymnastiekvereniging Olympia zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van Gymnastiekvereniging Olympia. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert Gymnastiekvereniging Olympia hier van!

Let op dat je kiest voor Gymnastiekvereniging Olympia Landgraaf. Er zijn namelijk meer verenigingen met de naam Olympia.

(Er wordt geen commissie op boeken gegeven. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.)

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Gymnastiekvereniging Olympia weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Gymnastiekvereniging Olympia is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Gymnastiekvereniging Olympia dan niets op.